Spojte procházku ve Smetanových sadech se zábavnou hrou, díky které se dozvíte mnoho zajímavostí z historie a současnosti parku, a ještě k tomu dostanete odměnu!

V parku je ukryto 7 úkolů, na kterých najdete zajímavostí, vztahující se k danému místu. U každého úkolu najdete jednu otázku a jeden úkol. Odpovědi si poznamenejte třeba na kus papíru nebo do mobilního telefonu. Jakmile budete mít všechny úkoly ze sedmi stanovišť splněny, přijďte nám je ukázat do R.I.C. Olomouc. Za správné odpovědi a splněné úkoly obdržíte malý dáreček. Aktuální otevírací dobu najdete na FB stránce R.I.C.

R.I.C Olomouc je Regionální informační centrum zaměřené na podávání informací o cyklostezkách Bečva a Moravská stezka. Můžete si zde také zakoupit mapy těchto cyklostezek. Najdete zde i dobíjecí stanici pro elektrokola a elektrokoloběžky nebo si zde vypůjčíte nářadí na opravu svého kola. Využít můžete i půjčovnu odrážedel, koloběžek a sportovního vybavení.

Ke stažení: Dobrodružná hra v parku

Náhledy herních karet:

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací