24. - 30. 10. 2024

Týden turistických informačních center

Od 24. do 30. října 2024 proběhne pátý ročník Týdne turistických informačních center (TIC), do kterého se zapojí více než 200 certifikovaných TIC z celé České republiky. Akce, která začíná na Světový den pro rozvoj informací, má za cíl upozornit na význam informačních center i v dnešní digitální době a představit široké veřejnosti pestrou práci jejich zaměstnanců.

Naše regionální informační centrum se k této akci připojí a připravilo pro vás speciální program. Můžete se těšit na dílničky pro děti za zvýhodněnou cenu, které budou probíhat v rámci naší otevírací doby. Dále pro vás máme připravenou Dobrodružnou hru v parku pro celou rodinu, která vás zavede na netradiční místa a prověří vaše znalosti. Milovníci filmů mohou vyrazit na naučnou stezku Filmová Olomouc, kde poznají místa, kde se natáčely oblíbené české snímky.

Po celý týden se bude konat také knižní SWAP – přineste své přečtené knihy a vyměňte je za jiné, které vám udělají radost.

Přijďte se pobavit, něco nového se dozvědět a podpořit naše informační centrum! Těšíme se na vás!

ADRESA A KONTAKT

Termín akce: 24. – 30. 10. 2024

Adresa: Výstaviště Flora Olomouc, Wolkerova 37/17, Olomouc

ZDARMA

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací